Scream by Netflix

Åh, nej nu är serien ”Scream by netflix” slut.. Slutade ändå bra! Men nu dröjer set till april 2016 innan säsong 2 kommer= lång väntan. Bästa skräck jag sett på jäkligt länge. 😀

Varit och ätit i TF idag= fårikål.. Innan jag träffade D’ hade jag aldrig ätit det faktisk, riktigt husmans gött är det! Imorgon är det tvättid som gäller+träning, annars är det inte så mycket som händer annat än att packa. Känns drygt var ju nyss jag packade upp och nu är det bara att packa ner igen. Jaja, blir nog bra när jag väl tagit mig på bussen som jag resonerade kring sist. Denna gång ska Charlie med men han är då så snäll på bussen så.. (Får ju till och med sova för han, eller vi sover väl båda två egentligen, hehe.)

IMG_2162 IMG_2168

Jag måste kolla upp om jag är allergisk alltså.. Nyser och snorar särskilt på morgonen. Jag vill inte kolla upp det!! – Är ju så rädd för sprutor/blodprov så håller mig undan så gott det går. Vet ju dock att när det är dags för volontärarbete kommer jag att behöva ta ca. 8 sprutor så hur fan det ska gå återstår att se, hemskheter!! Byebye 😕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *