Äntligen packat upp!

Goddagens! Jobbade igår då jag hade kortdag, rätt skönt faktiskt att börja lugnt efter att man varit ledig i en vecka. Känner mig lite bortskämd då jag är ledig idag. Sen blir det att jobba lördag, söndag & tisdag sedan far jag till Skellefteå för facklig utbildning. Emilia ska också gå den igen, så det blir ju kul & go’ mat har dem så förbaskat också. Känns dock som att jag knappt hinner vara hemma innan det är dags att fara igen. 😕

Idag har jag gjort smoothie, som jag längtat efter! Och premiär-använt papp-sugrör som jag köpte på in & finn i Stockholm. Känns konstigt med papp typ som att dem ska blottna  upp fast dem inte gör det, haha. Men söta var dem + att jag köpt randiga också! 🙂

IMG_2059IMG_2104IMG_2074IMG_2065IMG_2043

Klart det blev lite taxfree-shopping köpte: 3 Toblerone 400g/styck. ( Till min Lillebror + D’s lillebror & en till Daniel.) Sedan Coffe-dropps = hårda karameller som jag inte orkade ta kort på till D’ & såklart en Wishkey: 1 liter Grant’s så nu hoppas jag den räcker ett tag och att han kan påbörja sin samling, hihii.

På Designtorget köpte jag ljusstaken som syns på bilden tyckte bara dem var så snygg & smart med tändsticksask inuti. Det var den jag skrev om tidigare för 335 kronor och denna lilla ful-söta bajsnyckelring till syster R’. När jag hittade denna bajsnyckelring tänkte jag på Rebecca, helt klart att hon bara skulle ha en sån för att hon har som inte lämnat kiss & bajs åldern. Tänkte först köpa en till lillebror, men kom på att han lämnat det för längesen. Så därför fick han en Toblerone istället, haha. 😉

Äsch, nu blir det att avrunda! Har packat upp allt nu i princip, känns skönt för i vanliga fall kan jag dra ut på det i flera dagar. Ikväll blir det tacomys med hjärtat & vad jag saknat dig medan jag varit borta! Puss & Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *