Tror jag på andliga saker?

Kan ju börja med att berätta att jag köpt en prenumeration denna andliga-tidningen ”NÄRA” till och börja med 5 nr. Har prenumererat på den tidigare en sväng faktiskt för nått år sedan, men sen blev det aldrig att förlänga prenumerationen. Men det är en intressant tidning helt klart, så ska bli kul att läsa den igen nu när det börjar bli mörkt och kallt.

Här under är några saker som jag köpte på mässan! En bok av en som heter Per-ola som har varit före detta alkoholist i 20 år som kom till insikt och vände sig inåt. Var bara tvungen att köpa boken stod så mycket bra saker då jag snabb-bläddrade i den. Köpte också en hjärtsten i Selenit som renar rummet och är bra för kroppens celler. Den fungerar även som en amulett som drar till sig kärlek och renhet i ett förhållande. + till sist köpte jag två vykort med änglamotiv från en konstnär där det står: ”Våga pröva dina vingar & följ ditt hjärta.” Tyckte dem var söta! 🙂

IMG_2133IMG_2138IMG_2078IMG_2128

Vad jag tycker/tror om andliga saker? Jag tror absolut att det finns fast alla kan inte se det, ser ingen anledning till att folk skulle ljuga kring deras historier. + att jag har dem i min släkt som faktiskt kan det. Är fascinerad och intresserad av detta onaturliga. Har träffat olika människor på färjan jag pratat med som berättat olika saker dem varit med om. Skulle vilja fara nästa år igen ändå känner jag. Fått såna rysningar av berättelser jag hört så det finns inte. Jag var aldrig på en sittning hos ett medium men om jag far nästa år blir det av, vill jag lova. Så ja, jag tror på andliga saker!

Har alltid trott på Karma samt att: behandla andra som du själv vill bli behandlad. + att jag ser en anledning med allt som sker. Trots att det också kan vara hemska saker som hänt. Sen om någonting inte blir av som är planerat tillexempel: att jag och Daniel nästan köpte hus, så ser jag det som att det var ödet och därmed inte meningen just nu och det huset. Livet get oss alltid det vi behöver, var den en som sa. För hade inte alla saker hänt tråkiga som glada skulle man aldrig  varit den man är idag. Lite saker som jag tror på, Kram! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *