Fridhemsplan´s hotell

Igår checkade vi in på hotellet/vandrarhemmet som låg på Fridhemsplan! Mormor & Kicki bodde på vandrarhemmet medan jag var på hotelldelen. Fattar inte skillnaden egentligen jag bodde på plan -2 alltså två hissar neråt. Medan dem bodde på + 2. Jag hade ju dusch+toa på rummet medan dem hade delat. Men ändå att bo i underjorden, haha.

Var då ända fräscht och fint och nyligen renoverat. Så ingenting att klaga på visste ju att jag inte skulle ha fönster på rummet i vilket fall. + att frukostbuffé ingick. 🙂

IMG_2040IMG_2015 IMG_2017 IMG_2022 IMG_2026 IMG_2032 IMG_2038

Men alltså när vi kom till hotellet och jag kom in på mitt rum… Finner inga ord på hur jag mådde, alltså jag mådde piss. Vet inte varför, tog en dusch och kändes lite bättre men när jag kollade mig själv i spegeln alltså. Jag såg ut som ett lik, bokstavligt talat. Hemskheter, kan bero på att jag inte sov så bra på båten. 😕

Efter att jag duschat & pratat med D’ en sväng blev det att fara och äta med mormor & Kicki. Hittade en sunkig grill i närheten och jag höll på skratta ihjäl mig när jag såg menyn. Dem hade en Vegorulle som innehöll: tunnbröd, potatismos, sojakorv, sallad & räksallad. Näe, alltså räksallad på en vegetarisk rätt? – Jag vet inte var vegetarianerna tycker om det. Eller ja, klart man kan beställa en vegorulle utan räksallad, haahhaaa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *