Bil-fix-fort-gjort

Eller inte.. Själv kan jag ju ingenting om bilar, vet inte riktigt om jag är intresserad heller. Kanske vore kul om man skulle engagera sig, men nu tror jag då varken jag har tid eller lust. Är så mycket att fixa här hemma hela tiden. Enda sedan vi flyttat!

#SMÅFÅGELMÖRDARE

För några dagar sedan tog Mirro sin första fågel sen ha blivit utekatt. (Vad vi vet om iallafall.) Han ville såklart ta in den, men det fick han ju inte. Vi hade stenkoll på han. Var förövrigt syrran som märkte det först. Sen sa hon att det är fågelmamman till en holk här just utanför uterummet. Jag trodde hon inte men ack vad fel man kunde ha..

Tog några dagar tills jag med egna ögon ser Mirro uppe i trädet sittandes på fågelholken. (Alltså samma som J’ sagt att han tog mamman från.)

Godaste grillade älgen!

Igår blev det grillat till middag, världens godaste grillade älg har man nu ätit. Nästan så att man vill sätta punkt där. Men alltså den smälte i munnen, det möraste man kan tänka sig liksom.

När Marielle fyller år!

Igår fyllde Marielle år, alltså hon gav ju mig världens galnaste födelsedagspresent. Jag fick ju en kryssning av henne när jag fyllde år. Vi hade bestämt att vi skulle på Näras andliga kryssning och bokat å’ sådär. Men att hon gav mig det i present

När Mirro flyttar..

Nu har Mirro också flyttat till huset. Jessica och pappa sover där inatt också, ändå lite märkligt att dem fått sova där innan oss, haha. Men, det går väl bra ändå. Imorgon far vi till Norge på roadtrip. Vi ska till Lofoten och pappa har hyrt en buss.